fbpx
Top
 
Topkwaliteit waar we trots op zijn

Schilderwerk

Glasgilde > Glaszetter > Schilderwerk

Schilderwerk van Glasgilde

Glasgilde is het adres voor professioneel schilderwerk. Tijdens ons werk maken wij gebruik van de beste materialen en hoogwaardige verven, zoals Boonstoppel en Sigma. In onze ogen zijn dit slechts randvoorwaarden voor een eersteklas dienstverlening. Glasgilde onderscheidt zich namelijk vaak al bij aanvang van een project. Bij onze inventarisatie voor schilderwerk letten wij op de volgende punten:

  • Wat is de kwaliteit van het hout
  • Wat is de huidige basiskleur en welk gevolg heeft dat
  • Is grondverf aan te bevelen of kan er rechtstreeks over de bestaande verf geverfd worden
  • Is de huidige lak water gedragen of oplosmiddelhoudend

Een dergelijke aanpak draagt bij aan een beter eindresultaat.

Onze werkwijze

1. Eersteklas service

Glasgilde biedt de beste service van begin tot eind. Bij kennismaking adviseren wij u over de juiste opties. Wij beantwoorden al uw vragen.

2. Overlast vrij werken

Tijdens een klus proberen wij het overlast te beperken. Dit doen wij door stofvrij te schuren, afplak karton in te zetten en goede en tijdige afspraken in te plannen.

3. Offerte met vaste prijs

Om een goede offerte te maken, komen we bij u langs. We meten de exacte maten op en berekenen de prijs. Binnen een dag krijgt u de offerte. Wij werken met vaste prijzen.

4. Afwerking

Als u voor Glasgilde kiest dan kiest u voor een compleet eindproduct. Wij laten elk project keurig achter. Onze reviews spreken voor zich.

Goed onderhoud loont

  • Kosten regelmatig onderhoud

  • Kosten achterstallig onderhoud

Grofweg ben je jaarlijks 1% van de huiswaarde kwijt aan onderhoud. Dat klinkt als een hoge vaste last. Wij kijken graag naar de voordelen van goed onderhoud. Want Glasgilde vindt dat goed onderhoud loont.

Onderhoud aan uw huis is namelijk erg belangrijk. Met name bij schilderwerk. Dit zorgt er namelijk voor dat uw hout langer meegaat. Daarnaast zorgt onderhoud ervoor dat beginnende problemen tijdig aangepakt kunnen worden.

Met regelmatig schilderonderhoud te plegen voorkomt u bijvoorbeeld houtrot. Wat duurder is om te herstellen. Uw pand blijft als geheel in goede staat en is hierdoor meer waard. Kort gezegd ben je zonder onderhoud duurder uit.

Wat kan je van ons verwachten?

Bij Glasgilde verven we het hele jaar door en daarbij doen we zowel de binnenkant van woningen als de buitenkant. Uiteraard is elk type woning anders en dat vraagt ook om diversiteit in aanpak. Wij houden van die afwisseling en hebben plezier aan alle klussen. De ene keer ligt de nadruk op relatief snel sauswerk en de andere keer worden we uitgedaagd om een jaren 30 woning in nieuwstaat terug te brengen. Ondanks de verschillen, blijft 1 ding voor ieder project gelijk. Het eindresultaat moet helemaal top zijn en daar mag je ons aan houden.

Wij verven het hele jaar door

Wij kunnen elk type woning

Wij kunnen elke klus aan

Wij stoppen niet tot het eindresultaat top is

Duurzaam schilderen

Bij Glasgilde hebben we oog voor de toekomst en duurzaamheid. Om dit in onze dienstverlening te integreren, hebben we speciaal Graphenstone in ons assortiment opgenomen. Deze fabrikant van circulaire verf- en behangsystemen heeft een verf ontwikkeld die 100% recyclebaar is. Om dit materiaal optimaal te kunnen verwerken heeft Glasgilde speciaal deelgenomen aan workshops. De kwaliteit van de verf en de kwaliteit van schilders is hiermee dus gegarandeerd. Dus geen excuus om niet duurzaam bezig te gaan met uw huis, we helpen u graag.

Stuur ons een mail

U kunt binnen twee werkdagen een reactie van ons verwachten